fredag 6 januari 2012

Bara ett litet tips - pepparkakor med mogen Brie och hjortronsylt är en höjdare!



Har du pepparkakor kvar från julfirandet? Börjar de bli lite mjuka? Då kan du fräscha upp dem en kort stund i ugnen så blir de nästan som nya igen. Har du dessutom en bit mogen Brie och lite hjortronsylt hemma så är dagen räddad!! Oanat läckert!

Hjortronsylten kommer från fina Alterhedens, som har de mest fantastiska produkter, sylt, saft, teer, skorpor, kryddblandningar och allt möjligt annat gott. Svärson Anders kommer från Backträsk, som ligger alldeles i närheten, och när han och Josefin gifte sig i somras fick vi två korgar fulla med delikatesser därifrån av hans systrar, bl a denna hjortronsylt som varmt kan rekommenderas. Nästa gång vi drar norrut ska jag definitivt själv göra ett besök på Alterhedens, som också har ett sommarcafée.
Produkterna finns också att köpa på nätet och även i många butiker söderöver.

De glutenfria pepparkakshjärtana kommer från Friends of Adam, och är också riktigt goda. Dem köpte jag i min vanliga ICA-butik, som till min glädje börjat ta hem bröd och kakor därifrån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar