fredag 29 juli 2011

Lycka är att få göra en sommarutflykt till Rosendahl!

Det finns lyckostunder och lyckodagar i livet!! I veckan var det en sådan. Lycka är verkligen att en alldeles vanlig  - men solig och varm - sommaronsdag ta tåget till Stockholm tillsammans med maken och döttrarna, fika på anrika Vetekatten (med jättegod, glutenfri macka), promenera genom Gamla Stan, ta färjan till Djurgården, och sedan promenera till det vackra Rosendahl. Svärsönerna jobbade och var på annat håll, så det blev en familjeutflykt som förr i tiden. Sorry, killar, nästa gång får ni också vara med! Efter härlig lunch på Rosendahl och promenad i den vackra trädgården med sin prunkande och överdådiga växtlighet fortsatte vi till Waldemarsudde och Lars Wallinutställningen. Missa den inte om du är intresserad av mode och kläder. En del vackra, en del mindre vackra, och en del helt osannolika kreationer. På väg hem behövde de trötta fötterna vila lite, så då blev det glasstopp. En alltigenom lyckad dag!
Vill du se fler bilder från vår dag så kika in på dotter Josefins blogg!
























8 kommentarer:

  1. Oj, vilken härlig familjedag ni hade!! Allt det här trevliga på en och samma dag, men hela familjen. JA, det är lycka det!
    Nu på semestern har jag planerat att ta med mig Trollet och titta på Lars Wallinutställningen, jag tror att vi kommer att tycka om den...

    SvaraRadera
  2. Ska såklart vara MED hela familjen :)

    SvaraRadera
  3. Det var verkligen en mysig dag, tack för det! Härliga bilder tar du också!! Puss

    SvaraRadera
  4. Ja, det var lyckomaxat! Såna dagar kan man leva länge på. Tycker absolut du ska se utställningen, Therése! Där fanns allt ifrån teater och showscenkläder till den klänning Elisabeth Tarras Wahlberg bar på Victorias bröllop, och den klänning Charlotte Perelli hade när hon vann schlagerfestivalen. Tycker man det är kul med kläder och lite "kändisar" så är det absolut sevärt.

    SvaraRadera
  5. Ja vilken toppendag. Puss på dig!

    SvaraRadera
  6. Tack så otroligt mycket den goda sylten,gjorde succé på gröten imorse! Tack:)
    Stor puss och kram till dig

    SvaraRadera
  7. underbara bilder Kjersti.. Va kul att se magen växer på vår kära Magdalena.. Fina döttrar du har.. man bli så glad att se de.. kram


    x

    SvaraRadera
  8. Tack Susheel! Ja, Magdalena blir större och större, och så ska det ju vara. Oj, vad spännande det ska bli att bli mormor! Kram tillbaka, och ha en fortsatt skön augusti!

    SvaraRadera