tisdag 18 november 2014

Ses en annan dagJajamänsan. Just en sån dag är det! Bacillöverbefälhavaren har återigen firat triumfer och slagit till med alla sina trupper. Jag tror banne mig han har kallat in extrastyrkorna också! Jag har däckat i den traditionella höstförkylningen. Kan någon tala om för mig, HUR man kan bli så totalt utslagen av något som inte ens SYNS? Ett huvud som är på vippen att brisera. Totalt igenkorkad. Ingen ork. Ingen röst. Ingen matlust. Ingen matlagningslust. Ingen baklust. Ingen blogglust. Ingen läslust. Ingen lust överhuvudtaget. LUSTLÖS är ordet. Ses om någon dag när jag förhoppningsvis flutit upp till ytan igen och är lite mer vid mina sinnen.. 

9 kommentarer:

 1. Hoppas att du mår bättre snart. Kram!

  SvaraRadera
 2. Men så tråkigt kära Kjersti! Måste berätta att bakpulverfrallorna blev till stor belåtenhet! De kommer jag att baka fler gånger! Tack tack och krya nu på sig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anne som skriver, glömde det! ;-)

   Radera
 3. Krya på dig skruttis :) Puss

  SvaraRadera
 4. Fy så elaka bacillerna är mot dig ;). Hoppas du blir servad med god närande mat så att du snart piggnar till igen. Vila nu mycket så är du snart på banan igen :)
  Krya-på-dig-hälsningar
  Beatrice

  SvaraRadera
 5. Här kommer en krya på dig hälsning!

  SvaraRadera
 6. Massor med tack för alla era kryapådighälsningar! Det har värmt! Jag är betydligt piggare om än inte helt på banan än. Och vad roligt Anne, att frallorna blev lyckade. Det gläder mig också. Kram på er alla!

  SvaraRadera