måndag 31 mars 2014

Resultat av tävlingenJaha ni, det var ju inte SÅ svårt att utse vinnarna i min lilla jubileumstävling när allt kom omkring. Jag som trodde - och hade hoppats - att jag skulle få massor med användbara grilltips inför sommaren. Nu blev det inte riktigt så, det var bara tre personer som lämnade en kommentar. Det skulle vara intressant att veta om det var själva tävlingsuppgiften eller priserna som inte uppskattades. Nåja, det är som det är.

Åsa, ditt recept på grillade oliver lät riktigt spännande, så du får paketet med förkläde och grillvante. Och Eva, ditt grekiska tips om fetaost i en smakrik tomatsås tar jag till mig och ska absolut testa. Du får paketet med handduk och grytlapp. Monika, du beskrev så målande att jag riktigt kunde höra måsarnas hungriga skrik över klipporna. Jag bestämde mig därför raskt för att inrätta ett litet tröstpris. Du får ett paket med en påse härlig kryddmix som kan användas både till grillning och annat.

Hör av er med era adresser så dimper paketen ned med posten endera dagen. Hoppas ni ska få glädje av innehållet.

Nu tar jag sats mot millionen! Om varken ni eller jag tröttnar innan jag når dit så utlovas en ny tävling då. Jag får väl försöka klura på någon lämplig uppgift och lämpligt pris till dess. Ha det gott alla, och tack för att ni fortsätter kika in hos mig med jämna och ojämna mellanrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar