söndag 2 september 2012

Resultat av utlottningen av chiamjöl, blåbärspulver och nyponpulverDet var åtta personer som hade anmält sig till utlottningen av produkter från Bravara, och jag önskar verkligen att jag hade möjlighet att skicka er alla varsitt paket! Tyvärr går inte det, så jag måste ju bestämma mig för vem av er som ska få chansen att pröva. Vet ni, jag gjorde det enkelt för mig och tog den första i varje kategori som anmält intresse för produkterna.

Maria, du var först att vilja ha blåbärspulver, så det kommer med posten. Hoppas det gör susen för de onda magarna!
Jenny, du var först att vilja ha chiamjölet, så det dimper ned i din brevlåda. Lycka till med baket!
Pernilla du var den första - och enda - som ville ha nyponpulver, så det blir ditt. Hoppas nyponsoppan blir god!

Maila mig era adresser, så postar jag jag paketen så snart jag kan.

Ni som inte hade turen med er denna gång kan ju själva beställa från Bravara, kanske ett provpaket. Rekommenderas varmt, för alla tre produkterna är jättebra, och används flitigt i mitt kök som ni kan se.
Och nästa utlottning kommer jag att återgå till att låta Fru Fortuna avgöra vinnarna, så slipper jag gruva mig över att ta ett beslut.

Önskar er alla en härlig dag, trots att solen redan gått i moln här hos oss, och himlen hänger regntung och grå över oss. Jag var lite för snabb med att våga tro på solsken!

2 kommentarer:

 1. Nyponpulver och hallonpulver har jag hemma... Blåbärspulver låter ju också gott! Jag har också havtornspulver!
  svar på din fråga:
  Rysk salami har lite mildare smak och är inte lika sur i smak än andra salamisorter... i alla fall så upplever jag den i smaken! :)
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det härligt med bärpulver! I mitt skafferi finns också hallonpulver och havtornspulver, liksom bananpulver, jordgubbspulver, lingonpulver och t o m hjortronpulver. Supwergott i olika smoothies bl a!
   Tack för upplysningen om rysk salami, som jag inte ens visste att det fanns. Har aldrig stött på det tidigare. Ha det bra!

   Radera