torsdag 15 mars 2012

Tips på gott vitt teIdag får ni ingen mat av mig. Ni får leva på rester. Det tänker jag göra. Till middag blir det nog en fördiggrillad kyckling och potatissallad. Det är faktiskt okej, man behöver inte alltid slå knut på sig själv! Jag har nog varit tillräckligt "duktig" i mitt liv. Jag har drabbats av stora vårtröttheten, och vill inte göra ett skvatt idag, mer än att lata mig och möjligen ta en promenad. Jag har alldeles på eget bevåg infört en extra Långsamhetens dag. Däremot tänker jag dricka te, och vill gärna tipsa er om ett jättegott vitt te, smaksatt med exotiska frukter. Det drack jag när jag var i Stockholm sist och fikade på Blueberrys, och det var så gott att jag köpte med mig en påse hem.

Ta hand om er, så hörs vi förhoppningsvis i morgon igen. Eller kanske en annan dag.

7 kommentarer:

 1. Vitt te har jag aldrig testat, det får kanske bli en runda till Bluberry någon dag...
  Det låter som att du kommer att få en alldeles underbar dag!! Ha det gott :)

  SvaraRadera
 2. Bra där, mer långsamhet åt folket! :-) Jag tar det också lite extra lugnt, tänk vad skönt det är att tillåta sig att göra det ibland!

  SvaraRadera
 3. Men oj, Therése, då har du gått miste om en hel del! Jag älskar vitt te, både naturellt och smaksatt. En favorit är också vitt chaite, och vitt te med vanilj. I tebutiken i Hötorgshallen finns det också goda teer. Du måste testa!
  Eller hur, Anna! Vi behöver nog mer långsamhet lite till mans i vår stressade tid med alla olika krav. Man blir ju lite fundersam när man t o m hör om förskolebarn som blivit "utbrända"! Ta det lugnt båda två, och var rädda om er!

  SvaraRadera
 4. Åh, jag håller med om att det behövs lite lugna dagar i livet ibland, när allt rullar på i 180 hinner man inte med att stanna upp och andas! Teet låter verkligen fantastiskt gott! Kommer ihåg att vi delade favorit bland vita teer - 4 o'clocks vita chaite så jag litar på dig helt när det kommer till te! När jag druckit upp ett par av alla mina triljoner smaker här hemma ska jag ge mig ut på jakt efter detta ;)

  SvaraRadera
 5. Vi behöver nog alla lite mer lugn, Alexandra. Vi är inte skapta för den stress och den jäkt och det ständiga "brus" i alla former som omger oss. Det är viktigt att stanna upp och andas djupt emellanåt, och unna sig riktigt lugna och långsamma dagar för att komma igen.
  När det gäller teer är jag kollossalt tillförlitlig! Du får skynda dig att dricka upp dina teer så du kan testa detta. Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Men så tråkigt att du inte har Facebook Kjersti, eller det är eg inte det som är tråkigt, utan att du inte kan delta i tävlingen...
  Jag gillar dig med =)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Tja, jag får väl ta mig en funderare på det där med FB. Jag börjar inse att jag närmast är stenålders som inte är med!

  SvaraRadera